Печат на тази страница

Това лято Остава излиза на откритите концертни сцени в Бургас, Русе и Пловдив

19 Май 2023 12:54

 

Група Остава обяви три дати от турнето си, което започва на 1 юли в Летния театър -Бургас, следват Лятно кино Орфей – Пловдив и Летен театър – Русе, съответно на 16 и 17 септември. След препълнения и супер успешен юбилеен концерт на  „Остава“ на голямата сцена на Зала 1 на НДК миналата есен, музикантите ни ще пренесат рокендрола и емоциите на откритите сцени в цялата страна.

 

Автентична, искрена и докосваща е музиката на бандата, което в съчетание със характерния глас на вокалиста Свилен Ноев, й гарантира водеща роля в музикалния живот в страната. Остава е единствената българска група, повлияна при създаването си от британския индирок, която в продължение на повече от 30 години не си дава почивка и продължава да създава музика.
В сетлиста на концертите това лято са включени задължителните „"Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,“Бесен“ "Внимание" и други емблематичните хитове, създавени от „Остава“ през годините. Свежа глътка въздух идва от албума „Кислород“, който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“.
Билетите за турнето на Остава вече са в продажба в мрежата на Еventim, където съвсем скоро ще са налични пропуски за клубните им концерти във Варна – 4 август (Ментол) и София – 30 август (Маймунарника).

Свързани статии (по етикет)

Main Menu