Нова дата за концерта на Рик Гард и Васил Петров в Пловдив - 4 октомври

11 Сеп 2023 14:50

 

Концерта на английската джаз сензация Рик Гард и емблематичният български джаз вокалист Васил Петров, който беше планиран за 2 октомври ще се състои на 4 октомври. Закупените билети ще важат без презаверка. В съвместния проект на двамата джазмени, озаглавен „Джаз класики, най-добрите дуети“, за първи път двете музикални икони ще представят най-големите хитове от вокалния джаз.

На 4 октомври в Пловдив Ивент Център от 20:00ч., ще чуете вечните хитове като "Cry me a river", "Fever", „Fly Me to the Moon“, „Feeling Good“, както и избрани джаз стандарти, боса нова и латино музика в нови аранжименти, дело на Живко Петров и впечатляващи дуети на двамата вокалисти. В концерта Рик Гард ще изпълни и своите хитове донесли му световна слава и платинен албум, а Васил Петров българските му хитове, с които обра наградите на Златния Орфей в нови аранжименти.

С тях на сцената ще бъдат истински виртуози - Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Радислав Славчев-Riverman (бас).

Премиерата е в София на 1 октомври на сцената на Sofia summer fest, и на 5 октомври във Варна в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна.