ОСТАВА с нов видео клип броени дни преди големите концерти в Пловдив и Русе

14 Сеп 2023 10:39

Тази събота Лятно кино Орфей ще се превърне в "океан от емоции", който прелива от хубава музика, изпълнена от група Остава на един от последните им концерти от Лятно турне 2023.

Градът под тепетата е любима дестинация на Свилен Ноев и компания и неслучайно Остава само преди година отбеляза 30-тия си рожден ден в Античния театър.

Музиката на групата е автентична, въздействаща и различна от всичко друго, което звучи в родното музикално пространство. Това я прави любима на поколения българи, които подкрепят любимата си банда и се наслаждават на уникалните й лайфове.

В лично послание, публикувано в социалните мрежи, Свилен споделя, че в Пловдив ще изпеят любимите хитове на групата и песни от новия им албум. Концертът се случва в седмицата, когато песента „Сателит“ от албума „Кислород“, оживява със стилно абстрактно видео, продукция на творческия екип от Clamer Production Studio с режисьор Георги Манов.

На 16 септември, в Лятно кино Орфей всички пловдивчани и гости на града ще имат възможността да се насладят на красива музика, изпълнена от брилянти музиканти на живо. БИЛЕТИ за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.