Мери представя албума „Продължавай да мечтаеш" с бутиков концерт в Пловдив

01 Ное 2023 13:53

 

Мария Мутафчиева ще представи своя самостоятелен албум „Продължавай да мечтаеш“ с поредица от романтични концерти за китара и глас в Стара Загора, Варна и Пловдив:
на 14 ноември 2023 (вторник), от 19:00, в Арт фоайето на БНР Стара Загора;
на 16 ноември 2023 (четвъртък), от 19:00, в Концертното студио на БНР Варна;
на 17 ноември 2023 (петък), от 19:00, в Първо студио на БНР Пловдив.

На сцената с Мери ще бъде китаристът на Мери Бойс Бенд – Мирослав Мутафчиев. Акустично ще прозвучат любими песни на групата от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“, както и вълшебните сингли от албума „Продължавай да мечтаеш“. Ще споделим „Нежната тайна“, ще подредим „Парчета от мозайка“, ще предизвикваме „Говори ми“, ще прошепнем „Остани“…

„Обичам Пловдив! С Миро имаме дългогодишни лични и семейни приятелства там. Публика е чудесна - изключително музикална и чувствена. С БНР Пловдив ме свързват много спомени и интервюта. Чудесни хора работят там и съм сигурна, че ще се получи един незабравим акустичен концерт! Именно заради професионализма и приятната атмосфера избрах да представя първия си самостоятелен албум в Студио 1. „Продължавай да мечтаеш“ ще си пожелаем с всички, които споделят с нас вечерта на 17-ти ноември! И няма никакво значение, че идва есента… Лятото в нас никога не си отива!“ споделя Мария Мутафчиева.

Адресът на Радио Пловдив е на ул. „Дондуков“ 2 в центъра на града. Местата в концертното Студио 1 са ограничени и препоръчваме да си вземете билети навреме! Цената им на предварителна продажба е 30 лв., а в деня на концерта - 40 лв. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно, без право на седящо място.

Билети има в мрежата на Eventim: https://www.eventim.bg/bg/bileti/meri-prodlzhavay-da-mechtaesh-plovdiv-prvo-studio-na-radio-1384412/performance.html и в Grabo: 
https://grabo.bg/kontzert-na-meri-0uk7v