Неща, които отнемат женска енергия

30 Ное 2018 11:15

 

Знаете ли кога една жена е щастлива? Когато осъзнава своята женственост и когато поддържа силата и енергията си. Тези три неща я правят привлекателна, желана, мотивирана. Какво може да отнеме силата и женската ? енергия?

Липса на грижи за тялото

Колко често спортувате, отдавате се на йога или на физическа активност, която ви е приятна?

Една жена повишава енергията си, когато се грижи за здравето и красотата си. Когато занемари грижите за себе си, тя губи своята енергия, жизненост, позитивно излъчване, осанката ? се променя.

Несподеляне на емоциите

Много жени мислят, че трябва да показват само положителни емоции, да мислят позитивно, винаги да са усмихнати, прикривайки своите негативни емоции. Несподелянето на проблемите също отнема от енергията им. Затова е важно да имат човек до себе си – любим, приятел, член от семейството, пред когото могат да разкрият и своите слаби моменти. Не се затваряйте емоционално, това намалява вашата женска енергия.

Липса на хоби, креативност

Ако искате да повишите вашата енергия, отдавайте се по-често на любимите занимания, намерете си хоби. Още по-хубаво е, ако част от вашите интереси съвпадат с тези на вашите приятели, партньор. Когато една жена не създава нищо, нейната енергия спира. Ако обичате да готвите, да създавате нещо с ръцете си, запишете се на курсове. Създавайки нещо хубаво, вие самата ще излъчвате повече красота.

Желанието да води

В днешно време дамите са еманципирани, искат да покажат че имат силни страни, че могат да се справят с много неща наведнъж, искат да водят в работата, семейството. Жената трябва да вдъхновява, не да решава сама проблеми. Водещата страна не е естествената ? същност. Когато поема отговорностите и задълженията на мъжа, тя губи женствеността си.

Съперничество

Друго, което отнема от женската енергия е желанието да се конкурираме с други жени, било то в работата или в личния живот. Ако има някого, на когото трябва да доказвате колко сте хубава, умна, целенасочена, то това сте самите вие.

Липсата на приятелки

Жената трябва да комуникира с други жени, това е друг мощен източник на енергия. Обградете се с положително настроени дами, с които да може да прекарвате времето си приятно, които не ви завиждат, не ви демотивират. /az-jenata.bg

Main Menu