10 Очарователни факта за хората, родени през декември

22 Дек 2018 22:46

 

Декември е изпълнен с празнично веселие – с включени коледни ястия, ритуали и уютни филмови, и семейни вечери. Това е месец, изпълнен също и с рождени дни, декемврийските бебетата носят сезонния дух с тях през цялата година.

1.Те имат инстинкти на златни медалисти.

Според проучване в Международното списание по спортна медицина, хората, родени през зимните месеци, особено декември, имат естествени атлетични способности - и шепа олимпийски златни медали, за да го докажат..Анелия Раленкова е родена на 25 декември 1963 и има не един а три! златни медала - от две Европейски първенства, а от Световните има едно злато и едно сребро.

2.Тяхното рождено цвете е нарцис.

Въпреки че цъфтят през пролетта, нарцисите са популярно цвете през целия празничен сезон. Те са символ на края на зимата и ново начало - идеално за началото на новата година.

3.Те са невероятно нерешителни.

Макар че са упорити и изглеждат решителни, хората, родени през декември, се борят с взимането на решения. Бебетата, родени по-рано през месеца, имат повече трудности с това от тези, родени по-късно през месеца. Астрологът Сузи Кър Райт казва че: "Те успяват да направят всичко, което решат, но съсредоточаването върху това нещо, може да е проблем".

4.Те са или Стрелец, или Козирог.

Ако сте родени до 21 декември, вие сте Стрелец, а родените след 22 декември са Козирозите. Стрелците са известни като изключително щедри, идеалисти и много жизнени. Козирозите, от друга страна, са отговорни, дисциплинирани и господари на самоконтрола. Стрелците също са склонни да бъдат по-екстровертни и отворени, докато козирозите са по-улегнали и сдържани.

5.Те споделят рождения си ден с един тон празници.

Тъй като декември е месеца на Бъдни вечер, Коледа, Ханука и др., една трета от хората, родени през декември, чувстват, че рожденият им ден е забравен. Освен това 27% от хората коментират, че техните подаръци често са увити в коледна хартия, но изненадващото е, че това не ги притеснява. Поука от историята: Ако имате приятел или член на семейство с декемврийски рожден ден, не забравяйте да го празнувате подобаващо тази година (и всяка година след това).

6.Те са родени в същия месец със талантливи известни личности.

Има голяма група актьори, музиканти и известни личности, които също са родени през декември, включително Брад Пит, Тейлър Суифт, Дензъл Уошингтон, Франк Синатра, Андрей Ляпчев и др.

7.Те са по-малко раздразнителни.

Въпреки че хората, родени през декември, са по-податливи на депресия и песимистични нагласи, те обикновено имат по-малко промени в настроението и гневни изблици.

8.Те са ексцентрични и любопитни.

Най-добрият начин да празнувате рождения ден на дете, родено през декември е с самолетен билет и приключение. Родените под знака на Стрелеца, особено много обичат да пътуват и да изследват различни култури.

9.Те обичат всички сини неща.

Поне когато става въпрос за бижута. Техните рождени камъни покриват широка гама ярко сини нюанси, включително тюркоаз, танзанит и топаз.

10.За тях няма толкова голяма вероятност да страдат от сериозни заболявания.

В едно проучване, което изследва връзката между месеца на раждане и заболяванията, учените са установили, че хората, родени през декември нямат големи предимства или недостатъци, когато става въпрос за заразяване с болести. Хей, това не е толкова зле!

Main Menu