Биляна Гавазова няма да води повече в бТВ

21 Мар 2022 08:46

Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок "Тази сутрин" по bTV ще бъде с един основен водещ, съобщиха от бТВ. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се оттегля от телевизионните си изяви. През последните три седмици, водещата първо беше в планиран отпуск, а след това остана вкъщи заради положителен тест за корона вирус. След близо 11 успешни години журналистката се разделя с bTV Media Group по собствено желание, твърдят от телевизията.

Златимир Йочев ще продължи да води сутрешния блок на bTV и да представя новини в реално време, живи включвания от страната, коментари по важни обществено-политически събития, разследвания и най-значимите потребителски теми.

В коментаторския панел ще виждаме и останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта, сред които Денислав Борисов, Виктория Готева, Станислава Цалова, Натали Трифонова, Борислав Лазаров, Петър Бакърджиев, Димитър Тасев и най-новото попълнение в екипа на Тази сутрин - Зейнеб Маджурова, която всеки петък среща зрителите с популярни личности от сферата на културата, изкуството и спорта.

Main Menu