Берлускони пак иска да се жени

22 Мар 2022 18:35

Бившият италиански министър-председател Силвио Берлускони отпразнува "символична сватба" с жена, която е с 53 години по-млада от него.

Появиха се кадри, на които се вижда как 85-годишният Берлускони се наслаждава на пищен "празник на любовта" с 32-годишната Марта Фасина, депутат от неговата партия "Форца Италия", в исторически имот, наречен Вила Гернето, в град Лесмо, северно от Милано.

 

Церемонията много приличаше на сватба, но двойката не се ожени официално поради спор за наследството му. По този начин те показаха, че искат да са семейство, въпреки обстоятелствата.

Смята се, че петте деца на Берлускони са възмутени от намерението на баща им да се ожени за Фасина, което би ѝ дало право да претендира за състоянието му, възлизащо на над 5 млрд. паунда. Изглежда незасегнат от здравословните проблеми, сексуалните скандали и напредналата възраст, Берлускони направи тази церемония, този неофициален обет с приятелката си.

Фасина е най-новото романтично завоевание на Берлускони, след като през 2020 г. той прекрати предишната си връзка с Франческа Паскале, която на 34-годишна възраст просто беше твърде стара за него.

 

Според италианския информационен сайт ANSA Фасина е завършила литература в римския университет "Сапиенца" и може да се похвали с над 16 000 последователи в профила си в Instagram, където публикува предимно политическо съдържание.

Въпреки че склонността на Берлускони към по-млади жени е очевидна, 85-годишният мъж е бил обект на няколко секс скандала с проститутки и все още е подсъдим за подкупване на свидетели по дело за проституция на непълнолетни.

Main Menu