Филипа Огнянова със специална награда „Мис ТВ чар“

20 Май 2022 12:54

 

Водещата на централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1 Филипа Огнянова получи специалната награда „Мис ТВ чар“ в тазгодишното издание на церемонията „Мъж на годината“, организирана за 13-та поредна година от Дарик радио. На бляскавото събитие на 19 май Филипа Огнянова беше отличена за своя професионализъм, екранен стил и присъствие.

„Благодаря на БНТ и на дирекция „Новини и актуални предавания“ за доверието и възможността да съм част от екипа на централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1. Благодаря на всички колеги продуценти, редактори, репортери, оператори – благодарение на професионалната и екипна работа „По света и у нас“ е безспорен лидер в новините с обективност и отговорност към зрителите.“, сподели Филипа Огнянова.

През март Филипа Огнянова се завърна в екипа на „По света и у нас“ като водеща на централната емисия новини, заедно с Даниел Михайлов, след като в края на 2020 г. излезе в майчинство, за да посрещне първородния си син.

Филипа Огнянова започва своя професионален път като репортер в БНТ, а след това е сценарист, редактор и водещ на предаването „Денят отблизо“. През 2013 г. става редактор, впоследствие и продуцент на новините на БНТ 2. От 2018 г. е водеща на централната емисия новини „По света и у нас“ от 20:00 ч. по БНТ 1.

Main Menu