От детство без електричество до най-високата титла за красота: малко известни факти за Мис Вселена 2006 Сулейка Ривера

30 Ное 2022 11:29
Мис Вселена 2006 Сулейка Ривера Мис Вселена 2006 Сулейка Ривера

 

Класическа латиноамериканска красота, магнетична усмивка и съвършени пропорции. Пуерториканската актриса, модел и танцьорка Сулейка Ривера очарова публиката от пръв поглед, но противно на честото вярване, че някои хора просто са родени с късмет и животът им се подрежда от само себе си, началото на живота и кариерата на Мис Вселена 2006 са трънливи.
Родена през 1987 г. в Кайей, Пуерто Рико, в семейството на Джери Ривера и Кармен Мендоса, Сулейка е едно от три деца и единствено момиче. Макар детството й да е щастливо, условията, в които живее семейството са скромни, къщата им дори не разполага с електричество. Изпращали я при бавачка, която да я научи да се справя с домакинството, да шие и да готви. Красавицата се гордее с пуерториканското си наследство и го цени високо.
Ривера се появява в светлината на прожекторите, след като печели местния конкурс в град Салинас, където израства. Тя участва в конкурса Мис Тийн Пуерто Рико, където се класира като първа подгласничка. Следва и победата за титлата Мис Пуерто Рико, а през 2006 г., едва на осемнадесетгодишна възраст тя успя да спечели короната на Мис Вселена, което я прави една от най-младите жени с тази титла.
След като предава короната на следващата Мис Вселена, Сулейка Ривера се насочва към актьорското поприще с роли в теленовели. Едно от най-известните й участия е в клипа към песента на Луис Фонси „Деспасито“ от 2017 г. Песента става глобален хит с рекорден брой гледания – три милиарда през август 2017, четири милиарда през октомври 2017, пет милиарда през април 2018, шест милиарда през февруари 2019 и седем милиарда през октомври 2020.
Също така, красавицата подема различни бизнес начинания, като пуска собствена линия бански костюми, разработва програма за поддържане на форма Dura Fit Latino и други. Освен с таланта и красотата си, пуерториканката се отличава и с висока мотивация и жажда за успехи. Именно те я свързват и с унгарския производител на напитки HELL. През 2020 година тя става официално лице на ENERGY COFFEE и заедно със световноизвестния актьор Брус Уилис, глобално лице на HELL ENERGY от 2018 г., „спасяват“ света в реклама на компанията.
Зулейка Ривера заеma първо място в топ 10 на най-добре платените модели на People With Money за 2022 г. с приблизително 82 милиона долара комбинирани приходи. Плановете й включват отваряне на фюжън ресторант за мултисензорни изживявания.

Main Menu