Зрители сравниха този сезон на „Сървайвър“ с нискобюджетна продукция от Боливуд

20 Фев 2023 18:36

Въпреки впечатляващото начало на седмия сезон на „Сървайвър“, зрителите останаха разочаровани от Ваня Джаферович и неубедителната му роля на водещ. Много от тях изригнаха в социалната мрежа с възмутителни мнения и определиха предаването като тотална подигравка, пише woman.bg. Още преди неговия старт фенове трескаво започнаха да питат къде е Владо Карамазов. Когато обаче видяха Ваня с очите си в шоуто, липсата му на правилна дикция и пелтеченето в ефир тотално ги втрещи. Някои споделиха, че дори Тити Папазов би се справил по-добре.

Други безапелационно сравниха този сезон на „Сървайвър“ с нискобюджетна продукция от Боливуд. Трети допълниха, че шоуто е направено аматьорски и наподобява на детското предаване от предишното „Бързи, смели сръчни”. И прибавят, че уважават Ваня като футболист, но за водещ трябва да притежава освен добър и изнесен правоговор, както и необходимата жестикулация.

 

От масовия хейт не бяха пощадени и продуцентите на шоуто. Първо, те поднесоха зрелищен старт на риалитито, по времето на който участниците бяха пуснати от хеликоптери напряко в Карибско море, а след това зрителите трябваше да гледат участниците 3 часа как се пускат по пързалка, мъкнат кофи с вода, с цел да излъчат победител.

Много от феновете на „Сървайвър“ се зарекоха в социалните мрежи, че няма да си причинят повече този шок.

Main Menu