Снежана и Чефо се разделиха с мечтата за победа в „Survivor“ 7

26 Апр 2023 11:58

 

В последните дни Survivor e непредвидим като карибска буря, в която участниците трябва да навигират с последни сили и да променят ходовете си в движение. Оцеляването им изисква сложни стратегии и все повече от тях напускат след инфарктните елиминационни битки. През тази седмица от приключенското риалити по bTV си тръгнаха трима силни играчи - шампионката по кану Станилия Стаменова, актрисата Снежана Макавеева и влогърът Стефан Попов - Чефо. До последния момент те не отстъпиха от принципите си, които ги ръководеха в играта.

С напускането им коалицията на бившия отбор „Сини“ се бетонира. В ядрото й са футболистът Цветелин Ставрев, студентката Ермина Боянова, брокерът Павел Здравков и дизайнерът Едис Пала. Дали четворката им ще се запази до финала или ще се разцепи, тепърва ще стане ясно.

Елиминационите битки изпънаха нервите на участниците, които са изтощени от глада, изолацията и неизвестността. Станилия не успя да се пребори със Снежана и футболиста Благой Георгиев, които по-бързо от нея подредиха кула от дървени фигури, докато балансираха по нестабилна греда.

В последната игра за личен имунитет обединеното племе беше разделено на две групи на случаен принцип. В този състав те се явиха на племенен съвет и за пръв път от началото на приключението гласуваха двама участници да отидат на Острова на отшелника - Снежана и Чефо, и да се присъединят към изгнаниците Благой Георгиев и Иван Булкин. Четиримата влязоха в битка за оцеляване, преминаха със завързани очи по трасе, пресечено от въжета и, без да виждат, се опитаха да подредят дървен пъзел. Въпреки старанието си, актрисата и влогърът завършиха последни, и факлите им изгаснаха.

„Дори когато си изморен, смазан и контузен, стане ли дума за дуел, очите ти светват. Искаш още малко да останеш тук, да се тестваш, да се изправиш срещу самия себе си. Защото истинският смисъл не е в крайния резултат, а в борбата“, каза Чефо на раздяла със Survivor. Снежана добави, че най-важната спечелена битка е тази със собственото его. След отпадането си двамата станаха част от журито, което ще избере големия победител и носител на наградата от 150 000 лева. Първите двама негови членове са Станилия и ММА боецът Георги Валентинов.

 

 

Благой и Иван остават на Острова на отшелника, но ще имат шанс да се върнат в обединеното племе. Атлетът не очакваше, че ще бъде изгонен на самотното парче земя от бивщия отбор „Сини“, на чиято подкрепа разчиташе. „В Survivor понякога избраш да се довериш не на когото трябва в неподходящия момент и после си плащаш за грешките. Бях надхитрен и надигран“, приза с усмивка той. Иван не скри и изненадата си, че срещу него е гласувала доскорошната му приятелка в приключението, певицата Татяна.

Main Menu