Трима смели и достойни участници ще се борят на финала на Survivor 7 на 16 май

14 Май 2023 11:51

 

Островът на отшелника в Survivor скоро ще опустее завинаги. В понеделник изгнаниците ще се изправят в трудна битка, която ще определи съдбата им. Всеки ще трябва да покаже на какво е способен под високо напрежение, а здравата психика и силната воля ще се окажат решаващи. След сблъсъка само един от тях ще се завърне в обединеното племе. Останалите обитатели на изолираното и негостоприемно парче земя ще си тръгнат на крачка от големия финал.

Във вторник, 16 май, от 20.00 часа по bTV предстои дългоочакваната развръзка на най-вълнуващото телевизионно приключение, което преди три месеца изправи изключително смели мъже и жени на ръба на оцеляването. На последната права шестима ще влязат в директни елиминационни битки, но само трима от тях ще стигнат до финала. Кой ще вземе заслужената награда от 150 000 лева и ще получи титлата „Последният оцелял" ще определи журито, съставено от отпаднали участници. До този момент те присъстваха мълчаливо на племеннитe съвети, следяха изкъсо играта и внимателно преценяваха плюсовете и минусите на претендентите за победата.

Преди журито да се произнесе, ще станем свидетели на последната игра за награда, на последната битка за личен имунитет, на последния племенен съвет и на последния ход със скрития идол в седмия сезон на Survivor. Въоръжени с предимство, двама играчи ще се спасят от номинации. Останалите или ще заложат на отчаяни ходове, или ще действат смело и открито.

Предстои да разберем дали футболистът Цветелин Ставрев и студентката Ермина Боянова ще запазят силните позиции, които си извоюваха и струвал ли си е рискът, който поеха, с отстраняването на брокера Павел Здравков. Дизайнерът Едис Пала ще трябва да реши дали да играе с бившите си съюзници или да им обърне гръб. Финансовият представител Данаил Стоянов, гемологът Светослав Славчев и фолкпевицата Татяна ще трябва да балансират по ръба на приключението. На фокус ще бъдат и непоколебимите обитатели на Острова на отшелника - футболистът Благой Георгиев и екскурзоводката Геновева Иванова.

На финала оцелелите ще имат време за равносметка. Защото преди края на Survivor всеки трябва да си отговори на три важни въпроса: Къде е границата между стратегията, предателството и лицемерието, и струва ли си да я прекрачиш? По-важно ли е ли е да плаваш смело към целта или е по-разумно да се движиш по течението? Има ли време за още един забележителен ход? Ключът към последния въпрос е в думите на водещия на екстремното риалити Ваня Джаферович: „Докато факлите ви горят, нищо не е свършило".

Main Menu