Печат на тази страница

Станислав и Виолета са двамата готвачи, които ще се борят за победата в Hell's Kitchen

16 Май 2023 08:48

Кристиан Калев от Варна и звездният участник Емануел Июджи напуснаха Hell's Kitchen само ден преди големия финал на най-горещото кулинарно риалити в България. Станислав от Перник и Виолета от София са двамата готвачи, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева в грандиозния финал тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Шеф Виктор Ангелов ще короняса и първия звезден победител в Hell’s Kitchen България. До финала от златния отбор достигнаха Виктория Капитонова и Мирослава Профирова.

Превърнал се в един от най-противоречивите играчи в предаването, Кристиан достигна до топ 3 както с впечатляващи кулинарни умения, така и с премерена стратегия и множество рискови ходове. Емануел пък бе най-изявеният кулинар и своеобразен лидер в отбора на златните, но това не му помогна да се класира на финала.

Вечерта за Кристиан, Станислав и Виолета започна изключително емоционално. В първото вечерно изпитание на шеф Ангелов те имаха възможността да готвят рамо до рамо със своите половинки.

Кристиан и жената до него Рая се справиха добре, но не успяха да стигнат до така мечтаната победа и награда – романтична вечеря за двама.

Второто кулинарно съревнование за вечерта се оказа огромно предизвикателство както за Емануел, така и за Кристиан. Кристиан трябваше да влезе в ролята на ментор и дясна ръка на Мирослава, а Емануел да си партнира с Виолета. Сериозни грешки в кухнята попречиха на Емануел да достигне звездния финал и той приключи участието си в отбора на златните на трето място.

Във вечерната резервация Кристиан се озова на станция стартери. Още от самото начало невъзможността да приготви суши му навлече гнева на шеф Ангелов и сериозно забави издаването на поръчките на черните куртки. Поредицата от грешки допуснати от Кристиан, както и трудностите при овладяването на създалите се препятствия в кухнята, доведоха до решението на шеф Виктор Ангелов именно той да напусне състезанието само на крачка от победата и голямата награда от 100 000 лева.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu