И Дани Каназирева се отказа от депутатско място

24 Авг 2022 19:19

Дани Каназирева няма да участва в предстоящите парламентарни избори. Това съобщи бившата депутатка в профила си във Facebook.

Каназирева посочва като причина да се оттегли "това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като "Промяна".

 

"Три поредни пъти носех отговорността като водач на област Пловдив и три пъти отбелязахме победа. Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда водач на областта или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, с оглед на предстоящите местни избори догодина", пише бившата депутатка и продължава:

Показала съм, че не се страхувам да нося отговорност, да водя битки и да побеждавам. Без значение каква позиция заемам, винаги съм била безкомпромисна към несправедливостта и никога не съм правила реверанс към когото и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, винаги са били важни ангажиментите, които поемам пред хората. Отказвам се, защото не приемам за нормално това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като "Промяна", които хвърлиха в хаос всяка сфера, до която се докоснат, които не приеха нито едно адекватно решение за ценовия шок в България, а напротив задълбочиха кризите в страната".

По думите ѝ на областно ниво "всичко е застинало": "няма решения и отговорност, вече няма и институция, която да бъде до хората.

Каназирева отбелязва, че ще засвидетелства пълната си подкрепа към водача на листата за Пловдив-област.

 

"Работих прекрасно с целия екип в областта и с Георги Мараджиев и им желая успех, в който не се съмнявам. В листата в Пловдив също има достатъчно стойностни хора. Никога не съм крила, че за мен най-важен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за местните избори", пише на финала на поста си бившият депутат.

Main Menu