Преасфалтираха две пътни отсечки в „Тракия”

12 Дек 2022 10:36

 

Приключи реконструкцията на продължението на улица „Генерал Кесяков” в най-младия пловдивски район. Така цялата пътна отсечка в зона А-7 вече е обновена, обяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Старият асфалт беше премахнат и бяха положени два нови слоя, разширени бяха джобовете за контейнерите за смет, изграден бе нов, а капаците на ревизионните и дъждоприемните шахти бяха сменени.
Ремонтни дейности бяха извършени и по улица „Воевода Руси Славов” между поликлиниката и една от най-посещаваните търговски зони в „Тракия”и пътната отсечка вече е с нов асфалт.
„Строителните дейности по инфраструктурата в квартала продължават и в момента. Усилено работим пред блок 82-ри, като преди това изградихме нови тротоари, паркинги и алеи пред всички входове на един от най-големите блокове в района – 96-ти, около блок 84 и др. Зона А-7 е поредната, която преобразяваме”, каза още кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той подчерта, че е практика микрорайоните да се благоустрояват цялостно, а ремонтите се съгласуват и съобразяват с нуждите на гражданите.

Main Menu