Елхата в „Тракия“ грейна и започна фестивалът „Весела Коледа в парка“

18 Дек 2022 21:59

 

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров направи снощи символичното запалване на светлините на празничната елха в най-младия пловдивски район. Той се качи на сцената в Парк „2019“ заедно с 6-годишнатна Катрин и възпитаници на Детска градина „Червената шапчица“ и поздрави стотиците присъстващи.
„Преди години тук, на това място, посрещахме цирк и имаше детски смях. Сега с “Весела Коледа в парка” очите на децата отново греят. Уникално събитие, което за първи път ще продължи 9 дни и е на път да стане поредната традиция. Най-накрая си създадохме настроение“, заяви Костадин Димитров и започна обратното броене.
Хилядите светлинки на елхата в „Тракия“ грейнаха под аплодисментите на гостите. Празнично настроение донесоха изпълнението на 6-годишната Катрин от ДГ „Слънце“ на Вазовата „Молитва“, на спектакъла на малчуганите от ДГ „Червената шапчица“, наречен „Вълшебства в Коледната нощ“, талантите от ОУ „Васил Левски“, Танцова школа „Терпсихора“, музикална школа BP Studios, Александра Карова от музикална школа „Мелодиус“, ДГ „Боряна“, Школа по китара на Весела Христозова.
Кметът на „Тракия” Костадин Димитров отправи покана към всички жители и гости на града да посетят „Весела Коледа в парка“ - 9-дневното събитие, което ще продължи до 25-ти декември, включително.
На базара посетителите могат да се насладят на традиционни за празника напитки и ястия, да закупят оригинални ръчноизработени подаръци, да се снимат с Дядо Коледа, който ще е на мястото на събитието от 15:00 до 18:00 часа на 17 и 18 декември и от 17:00 до 20:00 през делничните дни.
Заповядайте на „Весела Коледа в парка“ в „Тракия“, парк „2019“ на бул. „Освобождение“ до Лидл, където ви очакват весела програма, празнично настроение и много приятни изненади!

Main Menu