ВМРО регистрира листата за Пловдив, Александър Сиди: България се намира на тежък кръстопът създаден от популисти

29 Авг 2022 18:23

Представители на ВМРО в Пловдив регистрираха листата с кандидати за народни представители за предстоящите избори на 2 октомври. Съпредседателят на ВМРО и депутат от 44 НС Александър Сиди, председателят на градската организация на воеводите в Пловдив Александър Пецов, общинските съветници д-р Иван Црънчев и Димчо Петров, заместник кмета на район „Южен“ Павел Милушев предоставиха всички необходими документи в РИК 16 и листа от 15 кандидати.
„За мен е чест да водя листа от хора, които са убедени български патриоти и родолюбци, които са свикнали да водят битки и са свикнали да ги водят докрай. България се намира на тежък кръстопът създаден от популисти, едните от които ни разказват колко добре се живее в Брюксел, а другите в Русия. Ние от ВМРО искаме простички неща.Искаме сигурност и доходи. Искаме да живеем спокойно и сигурно в нашия прекрасен град.“-заяви след регистрацията на листата Александър Сиди.

След водача на листата места заемат двама лекари. Д-р Иван Црънчев и д-р Стефан Павлов.

Д-р Црънчев е патолог в отделението по „Съдебна медицина“ в УМБАЛ „Св.Георги“ в Пловдив и общински съветник.

Д-р Стефан Павлов работи в клиниката по лъчелечение на “УМБАЛ Св.Георги “ град Пловдив и председател на Студентска организация ВМРО - Пловдив.

След двамата медици място заема председателя на Студентската организация на ВМРО Пловдив 22-годишния Васко Ганчев- член на национален младежки комитет на ВМРО, студент в Пловдивски университет и състезател по спортна стрелба с пушка и национален рекорд за юноши младша с пневматичо оръжие

Ето и нейната подредба:

1.Александър Сиди

2.д-р Иван Црънчев

3.д-р Стефан Павлов

4.Васко Ганчев

5.Димчо Петров

6.Павел Милушев

7.Маргарит Петров

8.Ангел Щърбев

9.Богослав Костадинов

10.Васко Вътев

11. Нина Гьошева

12.Светлозар Симеонов

13. Иван Якимов

14.Елица Василева

15.Стефан Послийски

В листата попадат и имената на бившия зам.кмет на район“Южен“ и зам.председател ОБС-Пловдив Димчо Петров, както Павел Милушев втори мандат заместник-кмет на район „Южен“.

Мотото на тази кампания ще е „България на българите! България над всичко!“. Това минава основно през три основни стълба –доходите на потребителите (цени на горива, таван на надценките на храните), защита на българския интерес - навън – каузата Македония и цялата българска диаспора, в страната – справяне с демографската криза, битката срещу циганизацията и за ред и сигурност в обществото и радикална промяна (нова Конституция, увелшчаване на президентските правомощия и промяна на правилата в държавата).

Main Menu