БСП се стреми да по-добри резултатите си на изборите в Пловдив

30 Авг 2022 12:10

БСП регистрира листата си в Пловдив - град, начело на която е Кристиан Вигенин.На второ място в листата е градският лидер Иван Петков, а на трето доцент Георги Йорданов, на четвърто архитект Костадин Палазов. В нея е включен и най-младият социалист и това е двайсет и една годишния Ангел Рангелов, студент по туризъм.

"  Ще направим една силна кампания. Очакваме по-добър резултат, по-силен резултат от предишните избори. Смятаме БСП в национален план и тук, в Пловдив, да върви нагоре", обяви Вигенин и допълни, че за първи път БСП в Пловдив представя пълна листа от 22 кандидати.

"Предимство е участието на партията в досегашното управление, защото в тези месеци на управление реализирахме ангажиментите си пред хората от миналата кампания.", посочи още Кристиан Вигенин.
Социалистите разчитат на силна, позитивна кампания с много срещи с хората.

Те очакват и по-добър резултат в национален план и тук в Пловдив, отколкото от предишните избори.

"Започнахме работа по районите. Още в първите дни ще има срещи с хора, за да покажем платформата на БСП", заяви Иван Петков, градският лидер на социалистите и вторият в листата.
На 4 септември членовете на БСП в Пловдив град и област ще открият кампанията заедно с лидера Корнелия Нинов в местността Копривките.

Main Menu