ВМРО подписа споразумение за подкрепа на изборите на 2 октомври със СПС „Защита“

16 Сеп 2022 16:02

 

Съюзът на патриотичните сили „Защита“ е българска политическа партия, правоприемник на учредения през 1998 г. в Пловдив Съюз на патриотичните сили и воините от запаса „Защита“.

СПС „Защита“ е политически партньор на ВМРО от дълги години. Идеите и идеалите на двете организации са изцяло насочени към защита на правата и достойнството на българския народ. Общата кауза е борбата за икономическия и социален възход на България и за издигане на жизнения стандарт на българските граждани. Целта на съвместната работа на ВМРО и „Защита“ е обединяване на всички българофилски партии и организации за отстояване на националните интереси и ценности от настъпващите агресивни неолиберални политики.

Затова и днес двете патриотични формации подписаха споразумение за съвместна работа и участие в изборите за парламент, насрочени за 2 октомври 2022 г. Представители на СПС „Защита“ участват в кандидатските листи на ВМРО.

Днес българският народ е изправен пред съдбовния избор в каква посока ще поеме. На 2 октомври ще се реши дали България ще бъде на българите или трайно ще остане в ръцете на агенти на Русия, Турция, САЩ, Канада, Франция, Брюксел и други икономически и идеологически кръгове, които постепенно водят държавата ни към ръба на културното, историческото, интелектуалното, моралното, а и физическото оцеляване. Тези кръгове ще изтъргуват и родовата памет, и историята, и правата на сънародниците ни в Македония.

Ето защо е важно родолюбивите и градивни патриотични формации да започнат изграждането на нов десен консервативен блок, който да се бори за защита на националния ни интерес

Main Menu