Радомир Чолаков: Инфлацията беше отговорност на правителството на "Промяната", а то я изтърва и сега си търси оправдания

21 Мар 2023 12:54

 

„Първо трябва да съставим работещ парламент, който да произведе стабилно правителство и да започнат да се преодоляват инфлацията и всички кризи” - така отговори на въпрос на пловдивчани за високите цени в България кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков. Вторият в листата за Пловдив-град заяви, че темите, свързани с инфлацията и покупателната способност, са сред най-коментираните във всекидневните му срещи с граждани., съобщиха от пресцентъра на партията, цитирани от "Фокус".


„Инфлацията беше отговорност на правителството на „промяната”, а то я изтърва и сега си търсят оправдания. Две години се наиграха и всичко спря. Когато се учиш на управление в Министерски съвет, е опасно за държавата” – заяви председателят на Правната комисия в 48-то Народно събрание.
„Преди две години бе ударена спирачката на държавата и сега трябва да спрем свободното й падане. Инвестиции, еврофондове, цялата икономика трябва да се раздвижи, за да се раздвижат и доходите на хората. От ГЕРБ сме доказали, че можем да вадим страната от кризите”, подчерта Радомир Чолаков.
Той каза още, че в края на пълен мандат на управление с участието на ГЕРБ-СДС, средна пенсия в страната ще достигне 1200 лв, минимална заплата – 1500 лв, средна заплата -3000 лв.
„Гласувайте ни доверие отново и на четвъртата година, това ще са числата. На 2-ри април гласувайте с номер 2 в бюлетината за отговорно правителство, което да се справи с инфлацията, цените, доходите”, призова вторият в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив Радомир Чолаков.

Main Menu