Жените ловджийки към Лилия Недева: Вънаги уцелвай проблемите и намирай решения за тях

22 Мар 2023 15:31

 

Водачите на листите на Коалиция Заедно в Пловдив и Пловдив област - Лилия Недева и Владимир Николов присъстваха на откриването на изложбите - "Природа, лов, риболов" и "Цветна пролет" в Международен панаир Пловдив. Изложенията са насочени към идеята за семейството и природата, за свободното време и хобито. Те ще се проведат до 26 март 2023 г. в панаирното градче, а участие имат и държавните горски стопанства. Лилия Недева получи специални пожелания за успех на изборите на 2 април от жените ловджийки. Въпреки, че жените с пушка у нас са малко, както и жените в политиката са малцинство, има дами, които слагат в малкия си джоб много от своите колеги с пушки. Да е безстрашна в политиката и да уцелва проблемите в десятката, както и да търси решение за тях, пожелаха те на Недева.

Изложбите бяха открити от изпълнителния директор на Панаира Иван Соколов в присъствието на кмета Здравко Димитров, областния управител Ангел Стоев, председателя на общинския съвет Александър Държиков и други.

Международната изложба "Природа, лов, риболов" 2О23 представя браншовете, свързани с ловния, риболовния и алтернативния туризъм. Участват водещи компании с богата гама от продукти и услуги - артикули за спинингов риболов, речен и морски риболов, фидер риболов и много други рибарски принадлежности.

Посетителите ще открият къмпинг оборудване, ловно облекло и маркови аксесоари за лов. Любителите на лова с куче ще намерят богат асортимент качествени нашийници с GPS-и, бийпъри и още много стоки, сред които и такива за лов на птици. Специално място има и изложбата на трофейни рога.

На 27-ото издание на "Природа, лов, риболов" ще бъдат показани последните модели лодки за риболов и ловни джипове. Всеки ден са предвидени различни демонстрации на уреди, подходящи за страстни ловци или запалени рибари. Атракциите с древни ловни техники, конна езда и стрелба с лък също са част от програмата. Изложението стартира с гозбите на известния готвач Ути Бъчваров, който ще приготви майсторски дивечово месо.

В специализираната изложба "Цветна пролет" 2023 се показват аценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели, паркове и градини. Участват всички браншове с новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура.

На откритата площ посетителите ще видят традиционни и екзотични цветя, декоративни храсти, овошки, семена, разсад и луковици. Изложбата е източник на вдъхновяващи решения както за специалистите, така и за любителите градинари.

 

Коалиция „Заедно“ е с бюлетина 8.
Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Main Menu