Десислава Трифонова: Увеличаваме средствата за саниране на българските домове

29 Мар 2023 15:16

 

Средствата по Програмата за саниране на жилищни сгради ще бъдат увеличени със 170 милиона лева по предложение на ГЕРБ-СДС. Това решение на 48-то Народно събрание, което ние инициирахме, ще се усети пряко от българските граждани, защото санирането на сгради е най-пряката мярка за енергийни спестявания на българите. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС и трета в листата за Пловдив Десислава Трифонова. Тя подчерта, че това е един от основните въпроси, които пловдивчани поставят пред нея при всекидневните им срещи., съобщиха от пресцентъра на партията. 


„Сегашният бюджет за саниране на сгради ще бъде увеличен от неизползваните средства от Плана за възстановяване и устойчивост. Това е изключително важно, защото и гражданите сами се убедиха, че санирането на домовете им е една от най-успешните ни политики”, каза още Десислава Трифонова.
От ГЕРБ-СДС ще продължим да работим по проекти, които ще доведат до по-топли и уютни домове, по-ниски сметки и разходи за отопление и не на последно място – по-красива и комфортна жизнена среда, подчерта още кандидатът за народен представител в 16-ти МИР.
За да се случи това, на 2-ри април гласувайте с номер 2 в бюлетината за стабилна България отново, призова Десислава Трифонова.

Main Menu