Доц. д-р Стефан Шилев: Доверете се на доказаните професионалисти

30 Мар 2023 11:55

 

ГЕРБ –СДС е доказала, че мисли за хората и може да изведе държавата от кризата, в която ни вкараха от ПП-ДБ. Основната ни цел е да спрем обедняването на хората. Това ще стане като съставим правителство, което да овладее инфлацията и да представя държавата ни в Европейския съюз и пред световната общност, категоричен е доц.д-р Стефан Шилев, четвърти в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив. В подкрепа на това той припомни, че напълно отговорно ГЕРБ направи всичко възможно да състави правителство с министър-председател проф. Габровски. Не му достигнаха няколко гласа и затова сега сме отново на избори. Другите партии, получили мандат по Конституция, дори не предложиха премиер.
„Ние искаме доверието на пловдивчани, защото сме доказали, че можем, защото по време на управлението на последното правителство на ГЕРБ хората живееха много по-добре отколкото сега. Разчитаме на вашата подкрепа, за благото на Пловдив и на България. Нека не позволим отново държавата ни да бъде оставена на произвола на едно служебно правителство или на случайници! Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за съставяне на действащо правителство. Затова на изборите в неделя гласувайте с № 2 и Преференция 104 за Стабилна България отново, призова доцент д-р Стефан Шилев.
Той подчерта, че по време на мандата си като народен представител и член на комисиите по „Образование и наука“, „Околната среда и водите“ и „Култура и медии“ е работил в интерес на България и на Пловдив.
„Ако получа вашето доверие, ще продължа да работя, защитавайки интересите на нашия град, настоявайки за съразмерно финансиране от държавния бюджет със София, за обосновано разпределение на евросредствата съобразно целите и приоритетите на държавата и града ни.
Пловдив заслужава по-добра пътна, но също така екологична,рекреационна, културна и спортна инфраструктура – целево финансиране за облагородяване на тепетата на Пловдив, река Марица, по-бързо приключване с процедурите за удвояване на околовръстния път, продължаване на усилията за реализация на проекти с национално значение като водоснабдяването от каскада Въча и много други. Всеки пловдивчанин ще може да задава своите въпроси и да споделя идеите си в приемната на народните представители от Пловдив”, подчерта доц. Шилев.

Доц. д-р Стефан Шилев е на 49 г. От 1998 г. е преподавател в Аграрен университет – Пловдив (дисциплини: Микробиология, Екология на микроорганизмите, Управление на отпадъците, Технологии за преработка на твърди отпадъци). През 2003 г. защитава дисертация по Микробиология в Университета на гр. Кордоба, Испания.
Той е регионален експерт към Европейската федерация по биотехнологии и координатор на български и международни научни проекти.
Бил е директор на дирекция „Екология и управление на отпадъците“ в община Пловдив, директор на РИОСВ-Пловдив и Председател на Общото събрание на Аграрен университет – Пловдив.
Официален преводач по испански език към МВнР. Женен с две деца. Народен представител в 47то и 48то Народно събрание.

Main Menu