Печат на тази страница

Манол Генов в Тополово: В най-голямото село на Асеновградска община трябва да има пречиствателна станция за отпадни води.

31 Мар 2023 09:58

 

На предизборна среща в Тополово кандидатът за депутат и водач на листата на социалистите в 17 Пловдивски избирателен район Манол Генов обеща пълно съдействие за решаване на техните най-важни проблеми, свързани с проучване на нов водоизточник в района на старото водохващане в балканския район, подновяване на водопроводната система по главната улица „Цар Калоян“ в квартал Малко Тополово и проектиране и построяване на пречиствателна станция за отпадни води в местността „Чинарова гора“, която е защитена зона и в момента е застрашена от унищожаване от заустените там отпадни води. 
Десетките избиратели изразиха своя категоричен избор за Манол Генов, защото като народен представител винаги са разчитали и получавали неговата подкрепа по много въпроси, но преди всичко миналата година при подмяната на основния водопровод от речното водохващане на Тополово.
"Социалната грижа винаги ще бъде наша първостепенна задача заедно с повишаването на доходите на българските граждани. Само така можем да дадем повече сигурност на хората в днешната ситуация на световна нестабилност, високи темпове на инфлация и разгарящи се военни конфликти!", заяви в края на срещата Манол Генов.
Присъстващите тополовци пожелаха на Манол Генов здраве и успех в изборите в неделя с номер 1 - коалиция „БСП за България“ в интегралната бюлетина.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu