Печат на тази страница

Социалистите закриха кампанията си в Пловдив в културен център "Тракарт"

31 Мар 2023 19:46
Социалистите закриха кампанията си в Пловдив в културен център "Тракарт" Социалистите закриха кампанията си в Пловдив в културен център "Тракарт"

 

"БСП за България" закри кампанията си в Пловдив в културен център "Тракарт" тази вечер. Най-младият кандидат за народен представител на БСП в страната, пловдивчанинът Ангел Рангелов, благодари за оказанато му доверие и увери присъстващите, че младите харесват БСП и тепърва доверието в партията ще нараства.

Теодора Николаева, представител на Движение за социален хуманизъм, представи приоритетите в платформата на коалицията.
Известния пловдивски художник Матей Матеев, поставен под номер 2 в листата, посочи, че БСП е единствената партия, която винаги е защитавала интересите на културните дейци.
Събитието закри водачът на листата на социалистите - пловдивчанинът Иван Петков, който заяви, че е удовлетворен от кампанията, защото БСП е доказала, че е единствената автентична лява партия. Като доказателство за това той посочи срещите си с хората през изминалия месец и това, което те са споделяли с него.

Петков увери, че социалистите в града са единни и застават твърдо зад истинските ценности и против опорочаването на българската история.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu