Печат на тази страница

Ръководството на младите социалисти гостува на БСП-Пловдив

08 Апр 2023 18:16

 

Членове на Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП проведоха среща с ръководителите на пловдивските млади социалисти. Начело с председателя на НС на МО Габриел Вълков, ръководството на ОБ се срещна с районните координатори на младите социалисти в града под тепетата. Бяха дискутирани множество проблеми на младежката структура в Пловдив, както и на национално ниво. Коментираха се изминалите избори, участието на младите социалисти в тях, както и бъдещото представяне на младежите на градско ниво.
Габриел Вълков приветства присъстващите и ги призова да бъдат по-силни и сплотени на политическата сцена, да не позволяват различията по между им да допринасят за отрицателни последици, а разговорите да бъдат конструктивни и по този начин да се покаже новото лице на БСП в местен и национален мащаб.
Домакин на срещата беше градският председател и народен представител на БСП-Пловдив Иван Петков, който похвали действията на пловдивските социалисти в изминалите избори и сподели, че благодарение на тях беше направена една модерна и положителна кампания. Пожела им, след като бъде избран нов председател на пловдивската младежка организация, да вървят обединени напред и обеща на младите социалисти, че ще имат подкрепата на градското ръководство.
На 11 април 2023 г., сряда, ще се проведе събрание на Градския съвет на младежкото обединение на БСП в Пловдив, на което ще бъде избран и председател.
След края на днешната среща Иван Петков отправи покана чрез Габриел Вълков към Националния съвет да направят свое заседание на Младежкото обединение на БСП в Пловдив.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu