Стоян Таслаков : Стамболийски има нужда от смело управление, което да се противопостави на корупцията

27 Окт 2023 15:34

Кандидатът за кмет на община Стамболийски - Стоян Таслаков е известен сред местните с неуморната си работа като народен представител и многобройните подадени сигнали за злоупотреби и неправомерни корупционни практики, той е и един от най-активните народни представители, що се отнася до питания към министри и законодателна дейност в Народното събрание.

 

“За мен най-важно е хората да излязат и да гласуват, да бъдат наясно, че има изход от олигархичната и корупционна криза, че съществува реална алтернатива и тя се нарича “Възраждане”. Стамболийски има нужда от смело, планирано и решително управление и от градоначалник, който не се страхува да се изправи срещу статуквото, олигархията или нечия престъпна сглобка. Смятам, че с делата и действията си съм доказал на своите съграждани, че не се страхувам, не се продавам и не се поддавам на репресии.

 

Затова ако се доверят на мен и “Възраждане”, в мое лице ще имат още по-яростен защитник на техния интерес, на обществения интерес. Време е Стамболийски да се откъсне от задушаващата хватка на управляващите олигархични кланове, които стават все по-имотни и по-богати, за сметка на местното население. Изберете “Възраждане” с номер 42 за една по-чиста, привлекателна и икономически развита Община”, коментира на среща с граждани, кандидат за кмет Стоян Таслаков.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!