Иван Минков от “Възраждане” с обръщение към гражданите на община Сопот, по случай края на предизборната кампания

27 Окт 2023 16:10

Уважаеми съграждани,

С шеговит тон бих казал, че се проведе - една „чудесна“ кампания. Рядко съм чувал такива „отлични“ предложения за развитието на нашата община, поднесени с толкова малко думи, както през тази кампания. Всички ние сме тук, защото обичаме нашият град. Искаме да му служим в името на неговото благоденствие.

Скъпи мои избиратели, стигнахме до закриването на една „възвисяваща и вдъхновяваща“ кампания.

Музиката за Вашите уши бяха всички изречени обещания от кандидатите за кмет и общински съветници.

 

Помнете, че посланията и обещанията, които чухте по време на тази кампания, ще бъдат изпълнени/или не/ в мандата получен от Вас.

 

Приканвам Ви настойчиво да изучавате делата им, да размишлявате над техните поети ангажименти и после да усетите резултата от тяхното управление.

 

Знам, че се присъединявате към изразяването на благодарност към онези кандидати, които бяха сред Вас и изслушаха тегобите и проблемите Ви.

Съграждани мои, днес като гледаме света около нас, ние се сблъскваме с проблеми, които са сериозни, и силно ни засягат.

Всепозволеността, неморалността, нечестността и множество други злини карат много хора да смятат, че могат да използват Вашето доверие за свои лични цели и да Ви разколебаят да дадете гласът си.

Сега, като приближаваме края на тази кампания, изказвам своята благодарност към вас. Благодаря Ви за всички Ваши предложения и съвети.

Нека посланията и духът на тази кампания ви накарат да отидете до урните на 29.10.2023г. за да дадете своя глас за кандидата който е най-близо до Вас.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.