ПП „Български възход“ закри предизборната кампания

27 Окт 2023 18:40

 

За бъдещите решения и успехи на Пловдив изборът е с №20, призова лидерът на партията Стефан Янев

 

Очаквам всички наши съграждани да гласуват с разум. Сега е моментът да покажем, че можем да объркаме схемите, които са направени от определени структури и сглобки. Сега е моментът да дадем ново начало на Пловдив. Вярвам, че ПП „Български възход“ е алтернативата за Пловдив! Ние не даваме обещания, а решения. На 29 октомври нека изберем с №20 ПП „Български възход“. Този призив към пловдивчани отправи кандидатът за кмет на Пловдив Яни Иванов.
Пред информационния офис с №20 на Главната улица кандидатите от „Български възход“ закриха предизборната си кампания днес. Да им пожелае успех, дойде лидерът на партията Стефан Янев. Членове и симпатизанти също ги подкрепиха.
„Впечатлен съм от работата на кандидата за кмет на Пловдив Яни Иванов и кандидатите ни за районни кметове и общински съветници. По време на предизборната кампания те се срещнаха с много пловдивчани. Нашата цел е не просто да сочим проблемите, а да предложим и решенията. Този екип в Пловдив на ПП „Български възход“ предлага решения. Жителите на Пловдив, които искат да видят града си в ръцете на добри стопани, на хора, които са загрижени и отстояват решенията си, да гласуват с №20 и да подкрепят нашите кандидати. За бъдещите решения и успехи на Пловдив, за една по-добра градска среда, за по-добра социална среда и възможности за правене на бизнес – изборът е с №20″, увери Стефан Янев.
Кандидатът за кмет на район „Северен“ Таня Николова се надява апатията, която цари сред хората, да бъде преодоляна в неделя. „Смело напред ще успеем да положим новото начало за младите семейства, децата да растат в добра среда, а възрастните хора да получат нужното внимание. Пловдив да бъде един по-добър град за живеене“, каза тя.
О.р. бригаден генерал Пламен Торлаков – кандидат за кмет на район „Тракия“, припомни, че „Български възход“ е единствената партия, която няма тежко минало и не е обременена политически. „На мен ми омръзна хора с тъмно минало да ми обещават светло бъдеще. Това не може да стане, категоричен бе той и призова: Да провалим схемите и сглобките с масово гласуване!“.

„Пловдивчани да гласуват разумно, защото нашето бъдеще зависи от нашия избор сега. Правилният избор е с №20“, обяви Веселина Златанска – кандидат за кмет на район „Централен“.
Призив към хората за масово гласуване в неделя отправи и Костадин Беларев – кандидат за кмет на район „Южен“. „Бъдещето на нас и децата ни е в нашите ръце. На 29 октомври с №20 за кандидатите на „Български възход“, каза той.
Кандидатът за кмет на „Източен“ Йордан Попов обяви, че по време на кампанията всички кандидати от „Български възход“ са били ежедневно сред жителите на Пловдив и са търсили решения на различни проблеми. „Надявам се хората да ни подкрепят, защото сме единствената партия, която не е обременена от сглобки и тъмно минало“, обяви той.

„Граждани на Пловдив, призовавам ви на 29 октомври да дадете своя вот. Гласувайте с №20, защото ние знаем, имаме силата, волята и готовите решения за извеждане на нова алтернатива и нов път на Пловдив“, апелира и о.р. полк. Костадин Добрев – кандидат за кмет на „Западен“.

Кандидатът за общински съветник Димитър Чолаков, който е с преференция №102, също се обърна към пловдивчани. „Гласувайте за знаещите, за хората, които могат да решат проблемите на Пловдив. В неделя с №20 в бюлетината!“, призова той.

След официалното закриване на кампанията кандидатите от ПП „Български възход“ се разходиха по Главната улица, а много пловдивчани се спираха да им стиснат ръцете и да им пожелаят успех.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!