БСП закри кампанията си на сцената в Капана (СНИМКИ)

27 Окт 2023 18:54
БСП закри кампанията си на сцената в Капана (СНИМКИ) Снимки: Plovdivskinovini.bg

Екипът на #ПовечезаПловдив си пожела победа в неделя с №1


Кандидати на коалиция „БСП за България“ се събраха заедно със съмишленици, симпатизанти, приятели и граждани на Пловдив, който в петъчния следобед избраха да са в Квартала на творческите индустрии. С концерт на български изпълнители на откритата сцена „Ядрото“ в Капана екипът на #ПовечезаПловдив си пожела победа на Местни избори 2023 тази неделя.
Кандидатът за кмет на град Пловдив арх. Костадин Палазов благодари на социалистите под тепетата, като подчерта, че отборът работи много, показа че има не само идеи, но и реални решения за наболелите градски проблеми. Арх. Палазов представи екипът готов да управлява любимия Пловдив по нов начин - кандидатите за районни кметове:


Минка Сърнешка, кандидат за кмет на район „Централен“ – признат експерт в сферата на туризма, социалните услуги и спорта.
Проф. Христо Бозуков, кандидат за кмет на район „Южен“ – професионалист, с опит в администрацията, готов да отговори на предизвикателствата на един от най-динамично развиващи се райони.


Димитър Джевизов, кандидат за кмет на район „Източен“ – личност с предприемачески дух и чувствителен за проблемите на хората.


Адв. Наум Китанов, кандидат за кмет на район „Западен“ – адвокат с дългогодишен стаж, готов да промени облика на своя район.


Мартин Стойчев, кандидат за кмет на район „Северен“ – юрист, амбициозен млад човек, с ясна визия и цели за управление и развитие на „Северен“.


Анелия Кирова, кандидат за кмет на район „Тракия“ – експерт в образованието, силна личност, готова да посрещне предизвикателствата на Район „Тракия“.
Водачът на листата инж. Калин Милчев представи пред събралите се и групата общински съветници - 45 почтени личности с експертиза в различни сфери на живота, решени пловдивския местен парламент да работи по нов начин - за хората и за града.
„БСП Пловдив мина през доста перипетии, поставихме ново начало. В бъдещия местен парламент, програмата ни за управлението на града, ще се защитава от нови, способни лица. Няма комисионерство, няма гешефти и присвояване на общински активи, няма частен бизнес на гърба на обществения интерес. Един екип, който е в състояние да промени града ни! Гласувайте за повече за Пловдив с бюлетина №1 и за трите избора“, призова водачът на лисата Калин Милчев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.