Кандидатите от Български възход: От нас зависи дали градът ни ще тръгне по нов път

29 Окт 2023 14:05

 

В десет и двадесет кандидатът за кмет на Пловдив Яни Иванов пристигна със съпругата си в училище „Любен Каравелов“, за да гласуват. „ Гласувах за управление, което да изведе Пловдив от разрухата. Нека пловдивчани повярват, че има алтернатива и че от тях зависи дали градът ни ще тръгне по нов път. Днес е по-важно от всеки друг ден да заявим своята свободна воля“, каза 38-годишният Яни Иванов.


Малко по-късно и инж. Димитър Чолаков упражни правото на глас в СУ „Паисий Хилендарски“. „Гласувах за възхода на Пловдив, за по-добрия живот на пловдивчани“, каза той след като пусна трите бюлетини в урната.


Веселина Златанска сподели, че гласува за икономически стабилен Пловдив. „Надявам се пловдивчани да бъдат разумни и да изберат управление, което може да изведе града ни от капана на лошите решения“, посочи кандидатката за кмет на р. Централен .
„Гласувах за един нов Пловдив и за нов модел на управление на р. Източен“, каза Йордан Попов с призив към пловдивчани да бъдат отговорни и смели днес.
О.р. полк. Костадин Добрев е оптимист за бъдещето на р. Западен и гласува за ред, спокойствие и сигурност на своите съграждани. „Нека изберем компетентността пред посредствеността, да дадем шанс на истината пред лъжата. Нека покажем, че всяка схема е обречена, когато е срещу интересите на хората“, изтъкна кандидатът за районен кмет.


Със стръкче здравец на ревера и усмивка о.р. бригаден генерал Пламен Торлаков гласува рано- рано в секцията си в р. Тракия. Той пусна бюлетините в урната с вяра и надежда, че пловдивчани днес ще бъдат активни. „Нека не бъдем апатични към бъдещето на града ни, а да гласуваме убедено за ново начало и нов морал в местната власт“, каза той.
Таня Николова упражни правото си на глас и призова съгражданите си да отидат до урните в днешния слънчев ден. „Длъжни сме да дадем отпор на схемите и сглобките, заради децата ни, заради родителите ни, заради правото да живеем достойно“, каза 34-годишната кандидатка за кмет на р. Северен.
В Южен упражни вота си Костадин Беларев с призив за масово гласуване „Гласувайте всички. Гласувайте, въпреки съмненията в опорочения изборен процес .Гласувайте , защото само така може да променим нещо. Изправете се и те ще паднат!“, каза 35-годишният баща на две деца. Той пристигна заедно със съпругата си усмихнат и в очакване на добри резултати.