"Възраждане" залага на инж. Атанас Тухлев за община Калояново

06 Окт 2023 14:34

 

Атанас Тухлев е кандидатът за кмет, издигнат от “Възраждане” за община Калояново.

“Познавам проблемите на Калояново, ежедневно се сблъсквам с тях и съм силно мотивиран да ги реша и да направя най-доброто за съгражданите си. Основните приоритетни точки в програмата ми са - подобряване на инфраструктурата на населените места, ремонт и подмяна на водопроводната мрежа, разкриване на общински детски комплекс в подкрепа на личностното развитие - спорт, наука и изкуства, облагородяване и поддържане на зелените площи, въвеждане на система за разделно събиране на отпадъците и премахване на незаконните сметища, както и разширяване и подобряване на качеството на социалните услуги на територията на община Калояново”, заяви кандидат-кметът от “Възраждане”.

В програмата си Тухлев разглежда всички аспекти на съществуващите в общината проблеми и намира техните решения. Според него, за една добре функционираща община са необходими посвещение и усилия, както и привличане на нови инвеститори, като по този начин се цели подобряване на жизнения стандарт на жителите ѝ.

“От огромна важност е засилването на самодейностите във функциониращите читалища, както и допитване до населението на общината, чрез референдуми, при взимането на генерални решения, касаещи община Калоянов и нейните жители”, коментира Тухлев.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!