БСП залага на млад, но опитен и амбициозен кандидат кмет за село Болярци

12 Окт 2023 09:41

 

Кандидатът за кмет на БСП за с Болярци - Йордан Иванов е на 36 години, висшист, завършил Аграрен Университет гр.Пловдив със специалност Лозаро-градинарство и магистратура Растителна Защита. Работил е шест години като ръководител и главен агроном в Институт по Овощарство град Пловдив.

Йордан Иванов избира да живее в село Болярци и да се кандидатира за кмет, защото  "Никога не се е чувствал свободен в града." "И като ученик и като студент с нетърпение съм очаквал уикендите ,за да се върна на село.", споделя кандидатът за кмет.  Той решава да се кандидатира за кмет на село Болярци, защото иска и други млади хора да последват неговия път и да предпочитат селото.

"Градът е препълнен , а животът е твърде динамичен с много напрежение, което довежда до все повече търсене на имоти в селските райони.  Село Болярци е близо до Асеновград и Пловдив, което го прави привлекателно и предлага живот със спокойна селска среда и възможност за работа в големите градове. Ако бъда избран за кмет ще работя така , че село Болярци да стане още по-привлекателно за младите и удобно за възрастните. Ще съм близо до хората, за да мога да чувам техните идеи и бързо да намирам начин да бъдат осъществени.", казва Йордан Иванов.