Първо заседание в Общински съвет Септември

10 Ное 2023 14:32

 

 

На 09.11.2023 г., в Заседателната зала на Общинския съвет в община Септември, от 11:00 часа се проведе Първо заседание на Общински съвет при дневен ред с единствена точка: Избор на председател на Общински съвет.

Преди началото на заседанието, новоизбраните общински съветници от “Възраждане” - Иванка Кърджийска, Мартина Темелкова и Кирил Влахов, заедно със своите колеги, положиха клетва в присъствието на Областния управител на Пазарджик, зам.областния управител, жители и гости.

Клетва положиха и новите кметове на “Възраждане” - Георги Янев, кмет на с. Ветрен дол и Веселин Вресков, кмет на с.Славовица.

От политическата организация заявиха принципната си позиция да се борят срещу политическото статукво, което методично и целенасочено поробва и феодализира по-малките общини.

“Радвам се, че хората ще имат възможност да видят промяната в управлението и вземането на решения в местните общински съвети, когато има такова силно присъствие на “Възраждане”, коментира на събитието Иванка Кърджийска, която беше кандидат за кмет на Общината, а сега е общински съветник.