Пламен Кабаков от ВМРО: Хората от ул. Васил Левски в Първенец има право на достоен живот и не бива да бъдат заложници на политически интриги

11 Сеп 2023 18:45

 

Обръщам се към колегите общински съветници от дясно, център и ляво: Колеги, ако сте вече кандидати за изборите за местна власт , оставете това за тогава , когато започне предизборната кампания! Аз все още не съм ! В момента имаме сесия от настоящия мандат и аз се обръщам , като действащ общински съветник в този мандат!

Виждам ,че в името на собствената си политическа кампания сте готови да изгубите безвъзмездни и налични средства за подобряване живота в село от Община Родопи !

Като общински съветник от ВМРО се обявявам, че Общинския съвет не бива да се използва за трибуна или телевизионно студио за предизборна агитация и личен PR! Това не е място в , което се нападат личности и тази трибуна не трябва да служи за инструмент за трупане на личен дивидент !

Втора поредна извънредна сесия Аз - Пламен. Кабаков гласувам - само и единствено в полза на обществото със " ЗА " гласувам утвърдително защото , аз не съм Общински съветник от едно село , а избран от всичките села ! Като такъв смятам , че всеки жител има право на достоен живот и хората от ул. Васил Левски с. Първенец не бива да бъдат заложници на политически интриги и заигравки между партии. Това да имат нова улица и канализация след ,като средствата са подсигурени дали по рано или сега не е толкова важно ,но е дълг на всеки съветник да защитава гражданите ! Това са и думите от клетвата ,която всеки общински съветник е положил ! " - да се води от интересите на гражданите в Община Родопи !
Аз като съветник в Община Родопи и заместник областен председател на Партия ВМРО , заставам зад гражданите на всяко едно село в Община Родопи и в частност тези от ул. Васил Левски с. Първенец и подкрепям отново внесеното предложение , като се разграничавам от политическите машинации в които колегите от ляво и дясно искат да въвлекат гражданите на село Първенец !

Коментар на общинския съветник от ВМРО в община Родопи Пламен Кабаков