Спартак разгроми и Спортист

13 Мар 2022 21:11

Спартак продължава с разгромните победи след като се наложи с 8:0 над Спортист Голям Чардак в мач от 19- ти кръг на А-регионална група. Двубоят се игра на стадион "Пловдив".

Спартак поведе в 17' с гол от дузпа. Кирил Георгиев навърза 4- ма защитници на гостите, след което бе спънат в наказателното поле, а Тодор Тимонов бе безпогрешен за 1:0.

В 26' отново Тимонов покачи на 2:0 с мощен шут от пряк свободен удар.

В 41' Александър Стойчев сложи топката на главата на Георги Лазаров и младият нападател от границата на малкото наказателно поле направи резултата класически.

Второто полувреме Спартак не намали оборотите и в 65' влезлият на смяна Доминик Дюлгерски бе изведен отлично и той не сгреши за 4:0.

Само 3 минути по- късно капитанът Кирил Георгиев от фаул направи резултата 5:0.

В 84' Александър Шиков центрира от дясно и Любо Цеков с глава вкара за 6:0.

2 минути по- късно Антон Маргаритов бе изведен отлично от Кирил Георгиев и на празна врата направи резултата 7:0.

В 88' Кирил Георгиев сам срещу вратаря вкара второто си попадение в мача, оформяйки крайното 8:0.

Така Спартак е безспорен лидер в класирането с 18 победи и голова разлика 85:3. В следващия кръг на 20- ти март, от 15:00 часа "гладиаторите" гостуват на ФК Чернозем.

Съставът на Спартак: Димитър Георгиев, Александър Стойчев (Александър Шиков), Кръстьо Милев, Христос Доков, Георги Йотовски, Васил Стойчев (Любо Цеков), Тодор Тимонов (Доминик Дюлгерски), Георги Лазаров, Валентин Сливов (Димитър Милчев), Димитър Юруков (Антон Маргаритов)

Main Menu