Огромни опашки за билети на "Колежа" преди сблъсъка с Левски

25 Апр 2023 09:40

Голяма истерия за билети завлядя феновете на Ботев (Пловдив) няколко дни преди голямото завръщане на ''канарчетата'' на стадион ''Христо Ботев''. 

От днес стартира продажбата на единични билети за мача с Левски, като двубоят между двата тима е на 29 април (събота) от 20:00 часа. 

Касите на стадиона отварят в 10:00 часа, но огромните опашки пред касите се извиха повече от час преди старта на работното време. 

До момента в продажба бяха пуснати само пакетни билети, а от клуба отвориха допълнителна каса, разположена на стадион "Христо Ботев".

 

Цените на билетите са както следва:

Трибуна Юг – 15лв.
Трибуна Север – 15лв.
Трибуна Изток – 22лв.
Централна трибуна (блок А1 и А7) – 35лв.
Централна трибуна (блок А2 и А6) – 40лв.
Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 45лв.
Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 50лв.
Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 120лв.

- пенсионери над 75 години ползват 50% отстъпка от цената на билета срещу показване на документ за самоличност

- деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място)

- деца между 5 и 14 години (включително) - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните

- за инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Билетите за мача с Левски ще се продават единствено на стадион „Христо Ботев“:

- на две каси на стадион „Христо Ботев“, намиращи се откъм ул. „Богомил“

- на две каси на стадион „Христо Ботев“, намиращи се на гърба на Южната трибуна

С цел избягване на злоупотреби, всеки фен ще може да закупи до максимум 5 билета за мача със „сините“.

В търговската мрежа на eventim ще бъдат налични единствено пакетните билети за 5-те домакински срещи. На територията на град Пловдив, каси на eventim можете да намерите: в бензиностанции OMV, билетна каса пред Община Пловдив, Технополис, Български пощи, Туристически информационен център Пловдив, Книжарница Orange, Билетна каса МаскАрт, магазин На тъмно, Античен театър, Комплекс СИЛА.

Пакетните билети ще се продават и на касите на стадион „Христо Ботев“. Новозакупилите пакетни билети също ще могат да се възползват от отстъпката от 30% за закупуване на абонаментни карти за следващия сезон.

Билетите за феновете на Левски, които са на цена 15 лева, ще бъдат предоставени за продаване и разпространяване в системата на eventim в цялата страна.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион „Христо Ботев“

Main Menu