Балтазар: За първи път в живота си виждам нещо подобно

29 Апр 2023 22:51
Балтазар: За първи път в живота си виждам нещо подобно Снимка: Plovdivskinovini.bg

Треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, бе изключително разочарован от загубата от Левски. Според него една индивидуална грешка е решила изхода на двубоя. Той обаче се преклони пред феновете, които създадоха неповторима атмосфера.

“Днес искам да бъда емоционален, а не рационален. Изключително съм разочарован, че не донесохме радост на нашите фенове. Бил съм на много големи стадиони, но не съм виждал нещо подобно, като днес.

Отборът беше малко притеснен, в Левски бяха по-спокойни, защото често играят пред такива трибуни. След почивката опитахме да контролираме играта, но допуснахме индивидуална грешка, която реши мача. Имахме много чисто положение след това, но не вкарахме, уцелихме греда. Ние сме професионалисти, младите футболисти искат да идат на следващото ниво и трябва да свикват да се справят в подобни ситуации. През втората част минахме през всевъзможни емоции, но това е тъжен резултат за нас.

Равенството не може да бъде задоволяващо, но една точка е една точка. За първи път в живота си виждам нещо подобно, като по трибуните”, заяви Балтазар.

Main Menu