Ботев осъди агресията на феновете след мача с Локо Сф

22 Май 2023 17:33

Ръководството на Ботев Пловдив се обърна към феновете на отбора с официална позиция в клубния сайт. „Жълто-черните“ изказаха благодарност към хилядите привърженици за неспирната им подкрепа, но осъдиха действията им след загубата от Локомотив София в петък.

От Ботев призоваха „жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слабите резултати.

Ето какво написаха от Ботев Пд:

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изказва своята благодарност към хилядите „жълто-черни“ фенове, които не спират да подкрепят отбора.

Вашата подкрепа е много по-осезаема и силна в нашия дом – стадион „Христо Ботев“. Във всички трудни времена Вие, феновете, винаги сте били плътно зад отбора.

Разбираме вашето недоволство от слабите резултати на отбора. Въпреки представянето на терена и загубите, вие не спирате да подкрепяте тима през всичките 90 минути.

Няма как да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив София.

Агресията към нашите футболисти и щаб, както и обидните скандирания, са недопустими и не прилягат на европейски клуб като Ботев.

Призоваваме „жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слаби резултати.

Само клуб и фенове, заедно, можем да върнем Ботев на мястото, което заслужава – при водещите отбори и в битката за трофеи и купи.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев