Конкурс за детска рисунка: Моята „жълто-черна“ Коледа

20 Ное 2023 15:38

Ботев Пловдив организира конкурс за детска рисунка на тема "Моята "жълто-черна" Коледа". Право на участие имат деца до 14 години с по една творба. Рисунките ще бъдат оценени от клуба до 7 декември. Десетте най-добри ще бъдат изложени на стадион "Христо Ботев" преди домакинството срещу Хебър на 10 декември.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

Скъпи "канарчета",

Каним ви да се включите в конкурса за детска рисунка на тема "Моята "жълто-черна" Коледа". Покажете ни любовта към любимия ви Ботев през призмата на вашето въображение.

Право на участие имат деца до 14г., като всеки участник може да се включи само с една творба.

Рисунките трябва да бъдат изпратени в електронен вариант на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 05.12.2023 г. с тема Конкурс "Моята "жълто-черна" Коледа". Молим да включите в мейла име и фамилия на автора, възраст, град и телефон за обратна връзка.

Рисунките ще бъдат оценени от ПФК "Ботев", като 10-те най-добри творби ще бъдат изложени на "Колежа" за домакинския ни мач с Хебър (Пазарджик) на 10.12.2023 г., както и ще бъдат представени в социалните мрежи на клуба.

Победителите ще бъдат обявени до 07.12.2023 г. и ще получат клубна карта "Канарче" + 2 билета за срещата с Хебър.