Спартак Пловдив сключи договор за съвместна дейност със СУ „Васил Левски“

10 Фев 2023 17:59

Днес (10.02.2023) между ПФК Спартак Пловдив и СУ „Васил Левски“ Пловдив се сключи договор за съвместна дейност, свързана с обучение и развиване на подрастващи футболисти.

Целите и амбициите на ръководството на Спартак са да привличаме и осигуряваме най-добрите условия за обучение и тренировки на талантливи деца от Пловдив и региона.

Директорката на СУ „Васил Левски“ Пловдив, Ружка Генова и нейната заместничка госпожа Михаела Стайкова ни запознаха с условията, които училището предоставя на своите възпитаници. Условията отлично отговарят за постигане на нашите общи цели и амбиции.

Училището разполага с общежитие и стол за хранене. Учебна програма е изготвена професионално, така че децата да могат да съчетават учебния процес в училище и провеждането научебно-тренировъчния процес във ПФК Спартак.

Благодарение на Спортното училище в Пловдив са се образовали и възпитали десетки световни и олимпийски шампиони на България. Настоящия екипа от учители и възпитатели е запазил духа и полага всички усилия да продължи традицията на училището.

Предлагаме Ви линк към сайта на училището, за да се запознаете подробно с реда и условията за кандидатстване: https://suvlevski.com/

Main Menu