Шеф на Спартак (Пд): Никога сме нямали нищо общо с г-н Димитър Бербатов

24 Авг 2023 19:17

Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан излезе с официално изявление във връзка с интервюто пред Sportal.bg на президента на Сливен Ивайло Русков.

 

"Уважаеми привърженици на Спартак Пловдив, Уважаеми привърженици на футбола, Днес с най- голямо учудване неизвестният ни досега президент на ФК Сливен Ивайло Русков по най- безпардонен начин изрече куп лъжи в интервю за Sportal.bg за футболен клуб Спартак. И по конкретно, че сме отбор на г-н Димитър Бербатов и имаме нагласен резултат в мач с Карнобат.

По този повод искам да заявя: 1. Никога сме нямали нищо общо с г-н Димитър Бербатов. Нашият клуб не е участвал и по никакъв начин няма намерение да участва в боричкания за власт. 2. Недопустимо е човек, който не е присъствал на даден мач да коментира определен резултат. Спартак винаги е играл честно и излиза на терена само за победа. 3. Относно мача със Сливен искам да кажа, че отборът играе за победа във всеки мач.

 

В нашия клуб няма човек, който да застане пред футболистите и да има каже да спрат да играят. Нашият отбор е с традиции и няма да допуснем знайни и незнайни герои да спекулират с името на Спартак. С уважение Денис Хасан, изпълнителен директор на ПФК Спартак", написа шефът на "гладиаторите".