Младежки център с пореден благотворителен великденски базар

24 Мар 2022 13:23

 

Общинското предприятие „Младежки център - Пловдив“ и тази година организира своя традиционен благотворителен великденски базар „От деца за деца“. Базарът ще бъде разположен зад сградата на Младежкия център на Гребна база Пловдив на 16 и 17 април 2022 г., от 10:00 до 17:00 часа.

В него могат да се включат детски градини, училища, неправителствени организации и добротворци от града и региона. Средствата от продажбата на ръчно изработените картички, играчки и други пролетни и великденски подаръци ще бъдат предназначени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.

Мисията на събитието отново ще бъде да се развие подкрепата, отговорността и съпричастността на младите хора, с покана към все повече желаещи да се включат в доброто дело. Всички желаещи могат да се включат като попълнят следната регистрационна форма: https://forms.gle/ftU2gTgZGngWecRUA

Благотворителният базар ще се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Main Menu