Локомотив II победи Загорец в Нова Загора

18 Фев 2023 18:57

Отборът на Локомотив II поднови пролетния дял в Югоизточната Трета лига с категорична победа. Възпитаниците на Христо Телкийски и Христо Златински се наложиха с 4:1 над Загорец в Нова Загора.

Локомотив II показа добра игра и заслужено се поздрави с трите точки. Домакините от Загорец съумяха първи да открият резултата в 40-ата минута. Пламен Иванов получи зад защитата на “черно-белите”, напредна с топката, преодоля Томов и вкара за 1:0. Пловдивчани реагираха бързо и върнаха попадението в 45-ата минута. Тодор Павлов се оказа най-съобразителен след корнер и вкара топката за 1:1.

В началото на второто полувреме Локомотив II реализира втори гол. Петър Андреев нахлу от ляво в наказателното поле и подаде към Васил Църцев, който бе точен за 1:2. В 71-ата минута “черно-белите” стигнаха до дузпа. Стражът на Загорец Евгени Караманов удари с бутоните в корема връхлитащия Теодор Фърков при една центрирана топка и бе изгонен с директен червен картон. Зад бялата точка застана Иван Михайлов, който не сбърка за 1:3. Крайното 1:4 бе оформено в добавеното време на срещата с далечен изстрел на Сами Мехмедов.

Следващата неделя (26.02) Локомотив II е домакин на Сливен от 14:00ч. в Садово.

Main Menu