Турболентна седмица в Локомотив

20 Фев 2023 08:08

Турболентна седмица се задава в Локомотив Пловдив. Тежката загуба с 0:5 от Арда в Кърджали може да отприщи Везувий след себе си при смърфовете. Собствениците на черно-белите са бесни от разгромното поражение и се очаква да има смяна на директори на „Лаута“. На дузпата са били заложени спортният такъв Красимир Петров и изпълнителният Лъчезар Димитров. Възможно е да изхвърчи и някой от квотата на директорите на съсобственика Христо Крушарски.

Ситуацията при черно-белите е доста деликатна. Те започнаха пролетния дял с 0:0 у дома срещу Ботев Враца, а сега бяха разбити с 0:5 от Арда, а играчите се представят трагично и много под нивото си.

Старши треньорът Александър Томаш е имал дълъг разговор с тях след поражението в Кърджали. Както е известно, пловдивчани се разделиха тази зима с доста от ключовите си състезатели. Като най-интересното е, че те преминаха в тимове от родния елит – ЦСКА 1948 и Спартак Варна. Томаш и екипът му се опитват да запълнят липсите, но засега нещата не се получат. Продължават в движение да идват чуждестранни играчи на проби, които обаче засега не вършат работа. Последният такъв е от Сиера Леоне – Алфа Конте, а един от Нигерия вече бе отпратен.

''Тема Спорт''

Main Menu