Митко Илиев: Когато направиш нещо такова като Матей в предишния кръг, Господ ти го връща

04 Мар 2023 20:11

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА-София на стадион „Българска армия“ в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.

„По традиция се получи много оспорван мач с ЦСКА. През последните години не губим и традицията продължава. Доволен съм от отборното представяне, защото започнахме доста зле двубоя и допуснахме ранен гол. След това успяхме да си върнем контрола и да стигнем до изравнително попадение. Късметът ни се усмихна, а може би има и Господ, когато направиш нещо такова като Матей в предишния кръг. Има карма и когато спечелиш по такъв начин, Господ ти го връща“, заяви Илиев.

„ЦСКА имаше една ситуация през второто полувреме, нелепа ситуация за нас и можехме да загубим мача. С оглед на играта точката е заслужена. Мисля, че представянето ни беше добро и мога да похваля всяко едно от момчетата, защото заслужават“, каза още капитанът на Локомотив Пловдив.

„Със сигурност залогът е голям, защото ЦСКА иска да спечели титлата, а ние се борим за евротурнирите. Имаме млади момчета, които трупат увереност и самочувствие и ще изглеждаме все по-добре. Много добре тактически изигран двубой и неутрализирахме силните страни на ЦСКА. За мен имаше 100-процентува дузпа срещу мен. Много се учудих, че VAR съдия не даде да се гледа ситуацията“, завърши Димитър Илиев.

Main Menu