Крушарски: Нещата си отиват по своя път

04 Мар 2023 20:44

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори ексклузивно за Дарик радио и dsport след равенството 1:1 между „смърфовете“ и ЦСКА-София на стадион „Българска армия“ в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.

„Гледах последните две минути на мача. Още снощи казах на масата на треньорския щаб, че мачът ще е за нас. Съмнявате ли се в пророческите ми умения. Една точка си е точка. Тя е равна на победа. Все пак сме гости на ЦСКА, на първия, не на последния. Казаха ми за дузпи, казаха ми за съдийски решение и т.н.“, започна Крушарски.

„Нещата си отиват по своя път. Локомотив проблеми няма. Пътят е нагоре. Това което сме постигнали, да го затвърждаваме. Реалната цел е Европа, тя не е далеч. Защо да нямаме отбор? Отборът показа, че играе. Зависи как се надъхват момчетата. Със слабите отбори Локомотив винаги е имал проблеми. Не казвам, че Арда е слаб отбор, но има подценяване“, продължи той.

„Промени няма да има в треньорския щаб, само в ръководството. Четвъртото място със сигурност е наше, атакуваме Лига Европа. Третият има проблеми с баража, четвъртият – не. Ние шампиони няма да сме, но ще играем до края и ще пречим на всички. Не мога да кажа Лудогорец и ЦСКА“, завърши Христо Крушарски.

Main Menu