Три инцидента по трибуните на Локомотив Пд - Левски

09 Май 2023 13:16

Вчерашната среща от 30-ия кръг на efbet Лига между Локомотив и Левски бе белязана от няколко неприятни случки по трибуните, за които съобщиха "смърфовете". След като двубоят бе прекъснат в 17-ата минута, за да се окаже помощ на привърженик на Локомотив, се оказа, че от медицинска помощ са се нуждаели още бременна фенка на Левски и още един фен на Локомотив.

Ето какво гласи официалното съобщение на Локомотив Пловдив:

"1. Привърженикът на Локомотив Здравко бе откаран по спешност с линейка, а срещата бе прекъсната за няколко минути. Първоначалната информация, която получихме, беше за инсулт. Впоследствие разбрахме, че става въпрос за епилептичен припадък. Най-важното е, че Здравко се чувства добре към този момент! Желаем му бързо и успешно възстановяване!

2. Оказана е медицинска помощ и на бременна фенка на Левски

3. Привърженик на Локомотив колабира на трибуна "Бесика" вследствие на ниска кръвна захар. Отново са взети бързи и навременни мерки, като той беше свестен и стабилизиран.

Огромни благодарности към абсолютно всички, които направиха така, че и тримата да получат максимално бързо адекватна медицинска помощ!"

Main Menu