Билетите за Локомотив Пд - Левски в продажба от петък

17 Май 2023 20:09

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Левски (София) във втора среща от плейофите в първата шестица. Двубоят е в неделя (21.05) от 20:00ч. на “Лаута” и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Билетите ще са в продажба от петък (19.05) от 12:00ч. само и единствено на касите на “Лаута”. Всеки билет ще отговаря само и единствено за сектора, упоменат на самия пропуск. Тези за гостите ще са с различен QR код от тези на домакините. Ако се установи невалиден билет при проверка на входа – неговият притежател няма да бъде допуснат.

Всеки привърженик на Локомотив, закупил билет за мача, ще получи безплатна карта за гориво. Тя осигурява намаление от -5ст. на литър и важи за всички видове горива. Отстъпката се получава без да е нужно да се трупат точки.

Смърфът отново ще е на стадиона, а DJ Роко ще му прави компания, като двамата ще имат задачата да се грижат за доброто настроение по трибуните. Ръководството на клуба отново ще организира томбола, а победителите ще бъдат изтеглени на полувремето. Наградите ще бъдат обявени съвсем скоро, като всеки, който си е закупил билет, трябва да го запази в себе си до края на мача.

Работно време на касите на стадион “Локомотив”:

19.05 – от 12:00ч. до 18:00ч.
20.05 – от 12:00ч. до 18:00ч.
21.05 – от 12:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са:

Трибуна “Бесика” – 20 лева (за пенсионери и за ученици между 11г. и 19г. – 10 лева – при представяне на удостоверяващ документ)

Централна трибуна – 20 лева

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Централната трибуна на стадион “Локомотив” ще бъде с намален капацитет, защото на нея е обособен временно сектор за гости!

Деца до 10г. (навършени) ще влизат безплатно (важи само за “Бесика”), но трябва да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки привърженик трябва да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки двубой , защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с ПРИДРУЖИТЕЛ, коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите.

Main Menu